Ideális súly coaching

December végén megjelenik "A karcsú emberek titka".

Sok hasznos tipp, útmutatás, gondolatébresztő és magyarázat található benne egy egészségesebb, nagyobb magabiztosságot és tudatosságot eredményező testsúlyhoz.

Bővebb info és megrendelés


Az Ideális Testsúlyunk Titkai programról részletesebben ITT olvashatsz.

_________________________________________________________

Jelentkezés elvonulásra

Jelentkező neve *:
Jelentkező e-mail címe *:
Jelentkező telefonszáma *:
Számlázási cím (adószámmal) *:
Melyik alkalomra jelentkezik *:

Étel, amit nem eszik:
Megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

__________________________________________________________

Ki ne vágyna karcsú alkatra, ideális testsúlyra? A legtöbben rendelkezünk is megfelelő ismeretekkel az egészséges táplálkozásról és a testmozgás jótékony hatásáról, nagyon sokan próbálkoztak már számos (másoknál állítólag bevált) diétával, tornával, porral, pirulával, mégis úgy tűnik, az ideális súly esetükben csak egy álom marad.

Aki ismeri ezt az érzést, bizonyára sok mindenen ment már keresztül és talán fel is adta a harcot a zsírpárnák ellen. Ha azonban sikerül felismernie, hogy az ideális testsúly nem egy matematikai képlet eredménye, hanem a testi-lelki egyensúly állapota, sokkal könnyebb lesz megértenie azt is, mik a „felesleges”-nek vélt kilók felszedésének okai. Az okok kezelése pedig mindig egyszerűbb, mint a tüneteké, nem is beszélve arról, hogy a folyamat tartósabb és egészségesebb a legtöbb fogyókúránál.

Az ideális-testsúly coaching keretében arra is fény derül, hogyan küzdjünk meg eredményesen egyéni indítékainkkal, miképp tudunk tartósan ellenállni a szüntelen sóvárgásnak, evési rohamoknak, a mindenhol leselkedő csábításnak.

Érdemes megszívlelni Rüdiger Dahlke gondolatát: „Korunk és társadalmunk annyira csak a külsőségekre, az anyagi dolgokra figyel, hogy szinte már el is felejtettük az ezzel párhuzamosan ható belső törvényszerűséget. Ezért nem csoda, hogy egy túlsúlyos tízszer annyi időt és erőt fog fogyókúrákra, diétákra és testedzésre fordítani, hogy megfelelő külső formát érjen el, mint arra, hogy egyszer is belső formájával foglalkozzék.” Vegyük tartósan vissza az irányítást étvágyunktól!


Az ideális testsúly-coachingba négyféleképpen lehet becsatlakozni:

- Egyéni üléseken

- Kiscsoportos hétvégi foglalkozások keretében (kezdő, ill. haladó szinten)

- Az ITT (Ideális Testsúlyunk Titkai) Klub találkozóin (havi 1 alkalom)

- Az ITT elvonuláson (évi 1 bentlakásos hétvége)

Előzetes időpontfoglalás