Mieke Kosters: A karcsú emberek titka

Mieke Kosters: A karcsú emberek titka
Értékelés:

Cikkszám: KNY33

25×19 cm formátum 112 oldal

2020

Kiadja: ccoach
Fordította: Bálint Cecilia

„És akkor egy amolyan sovány fazon azt mondta: ’Azt eszem, amit csak megkívánok, mégsem látszik meg rajtam.’ Igazságtalannak tartottam, hiszen én már a levegőtől is híztam.”

Te is arra gondolsz minden pohár bornál, és minden falat sajtnál, hogy „ezt tulajdonképpen nem lenne szabad, fogynom kellene”? Mikor néztél utoljára úgy tükörbe, hogy nem a zsírpárnáidat vizsgáltad? Téged is elkeserít, hogy évente, szinte észrevétlenül, mindig felkúszik rád néhány kiló? Milyen csodás lenne mindig azt enni, amit szeretnél, és mégsem hízni. Mindig szabadnak, fittnek és energikusnak érezni magadat. Sétálni a strandon, anélkül, hogy törölközőt kellene csavarni a derekad köré, hiszen elégedett vagy magaddal.
Ha alkalmazod a könyvben leírtakat, garantáltan fogyni fogsz, és örökre karcsú tudsz maradni. Ez nem egy sokadik fogyókúra, ez az a megközelítésmód, amivel véget vetsz a fogyózásnak és elkezdesz fogyni. Kialakítod a karcsú gondolkodásmódot, és mosolyogva nézel tükörbe. Az itt bemutatott elmélet a kognitív viselkedésterápia elvein alapszik, nincs köze semmilyen fogyókúrához! Bizonyítottan hatásos és azoknál is működik, akik velem együtt azt vallják, hogy az élet nem állhat örökös lemondásból, akik örömüket szeretnék lelni egy pohár borban, vagy egy kocka csokiban.

Próbáld ki te is! Nincs veszíteni valód - a felesleges kilóidon kívül!

Ár: 3 900 Ft
+ Véleményt írok

#1 - Lia Vizsa2021.08.12. 22:58

Szenzációs könyv az ideális testsúly eléréséhez. Fejben dől el!