Termékkategóriák

CCOACH SHOP

CCOACH

Magamról

Gyerekkorom óta arra törekszem, hogy odafigyeljek az emberekre. Hamar megtapasztaltam, hogy ez nem csak segíti, de meg is nyugtatja őket.

A fiatalon külföldön töltött évek hozzájárultak annak megértéséhez is, hogy nemcsak minden nemzet, de minden ember is más és más, és hogy a különbségek nem fejezhetőek ki a jobb-rosszabb szembeállítással.

Diplomám megszerzése óta pályámat a humánum és az üzlet párhuzama jellemzi. Csaknem másfél évtizedig oktattam egyetemen irodalmi, nyelvészeti és üzleti tárgyakat, alatta és utána dolgoztam többek között kommunikációs, operatív, HR és pénzügyi területen, kis- és multinacionális vállalatoknál.

Valamennyi élet- és munka-tapasztalatom igazán a coaching területén fonódik össze és egészíti ki egymást. Proaktív Life Coach és Business Coach végzettségemet a Pro Bona Tréningközpontban, a wingwave coach szakirányt pedig a Besser-Siegmund Institut engedélyével itthon megvalósított tréningen szereztem, tagja vagyok az IAC (International Association of Coaching) Magyar Tagozatának és a Proaktív Coaching Csoportnak, valamint pártoló tagja a CoachOK Magyarországi Szövetségének. 2015-ben wellness-coach képzésen vettem részt és szereztem oklevelet az amerikai UniversalClass továbbképző központ szervezésében. Ugyanebben az évben sikeresen elvégeztem egy hazai Gasztro- és táplálkozási coach képzést.

Mivel magam is  kétszer is nagyot váltottam a munka területén, és számos ügyfelemet segítettem karrierútján, 2020-ban részt vettem a Coachingcentrum Karrier-coach képzésén, hogy ezt a fajta támogatást is minél szélesebbkörú ismeretekre alapozhassam.

Bálint Cecilia

Kapcsolat

  E-mail: 0870f0af650582a41d85d61db3c2595f

  1065 Budapest, Révay u. 10.

Akciós termékek

Martin Wehrle: Csak nem …

Martin Wehrle: Csak nem terhes¸ Müller úr?! Akciós ár:
3 900 Ft helyett
3 250 Ft

Martin Wehrle: …

Martin Wehrle: Coaching-kincsesláda Akciós ár:
6 900 Ft helyett
6 300 Ft

Kiemelt termékek

Martin Wehrle: Az 500 legjobb …

Martin Wehrle: Az 500 legjobb coaching kérdés Akciós ár:
6 900 Ft helyett
6 300 Ft