Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#4 - Emese2016.03.05. 16:30

Sokára szántam rá magam, hogy coachhoz forduljak. Majd az egyik ismerősöm ajánlotta Cecíliát így belevágtam. Érdekes volt megtapasztalni, hogy egy biztosnak tűnő elhatározásom a kérdések ill. a coaching során mennyire más megvilágításba kerülnek. Egy zaklatott élethelyzetből sikerült meglátnom a lehetőségeimet és már nem akarom siettetni a változást. Köszönöm!

#3 - ádám2016.01.27. 22:48

Minden hasonló technikával kapcsolatban szkeptikus voltam, vagyok és leszek is, de megdöbbentően nagy eredményeket tudtunk elérni, valószínűleg a coach személyének köszönhetően. Mindenkinek javaslom, aki csapatban dolgozik, és irányítási feladatai vannak!

#2 - V. Lia2015.06.20. 18:18

Kedves coachom!

Kimondhatatlanul hálás vagyok a sok segítségért és támogatásért, aminek köszönhetően játszva lement rólam 10 kiló, és ezt gond és megszorítások nelkül tartani is tudom!

Lia

#1 - K. J.2014.10.24. 20:30

Örülök, hogy hozzájutottam Az 500 legjobb coaching-kérdés című könyvhöz. Bár én nem vagyok "szakmabeli", csak egy érdeklődő, nagy élvezettel forgattam a könyv lapjait. Mindenkinek ajánlom akár lefekvéskori, elalvás előtti szórakozásként - hátha így jobban megmaradnak az olvasott okosságok:) -, de leginkább éjjel-nappali állandó használatra. Ez egy rendkívül szórakoztató, és célravezető mód arra, hogy a belénk ivódott negatív kommunikációs mintákat felül tudjuk írni.
Saját tapasztalatomból tudom jelezni, hogy a dolog működik! Kis változtatással, több odafigyeléssel, pozitív szemlélettel megváltozik körülöttünk a világ!