Mínusz kilók workshop

Sokan küzdünk súlyproblémákkal, melyet sok esetben a Covid okozta bezártság még inkább súlyosbított. Ha már belefáradtál a diétázásba és önmagad büntetésébe, akkor rendhagyó workshopunk Neked szól!

 Játékos, beszélgetős formában, hasznos gyakorlatokkal és felismerésekkel tűzdelve lesz lehetőséged alkalomról alkalomra jobban megérteni a test- lélek-gondolkodás összefüggéseit, a túlsúly jelentését, valódi okát, lelki hátterét és ezzel összhangban kialakítani a számodra működő tartós fogyás eszköztárát.

Workshop sorozatunk négy alkalomból áll:

1. Stop karácsonyi trakta! - 2021.12.04.
Étkezés tudatosan és örömmel az ünnepek alatt!

2. Mindennap holnap! - 2022.01.08.
A sikeres (újévi) fogadalom titka

3. Nem a te „készülékedben" van a hiba! - 2022.02.05.
Miért nem működnek a fogyókúrák?

4. modul neve: Végre egyenSÚLYban! - 2022.03.05.
Tartós eredmény, amely hosszútávon fenntartható

Várunk szeretettel, workshopunk most bevezető áron érhető el!

A teljes workshop ára: 49.900,- Ft.
Early bird (2021. november 20-ig történő befizetéssel): 44.900,- Ft

A négy alkalmas workshopot megvásárlóknak 15%- os kedvezményt biztosítunk, amely tetszés szerint beváltható egy coaching alkalomra (a workshopot tartó coachok valamelyikéhez), avagy egy tetszőleges könyv megvásárlásra (a kedvezmény a Ccoach által forgalmazott könyvekre vonatkozik).

 

Jelentkezés Mínusz kilók workshopra

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám *:
Számlázási cím *:
Adószám:
Melyik modulra jelentkezel? *:Megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Tájékoztatunk, hogy amennyiben nem tudsz az eseményen megjelenni, a kifizetett workshop árát az eseményt megelőző 14. napig történő írásbeli jelzés (email) esetén tudjuk visszatéríteni.

 Egyéb esetben egy alkalommal lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy általunk meghatározott hasonló eseményen részt vehetsz, illetve a részvétel másra is átruházható, ezt kérlek az esemény előtt emailen keresztül jelezd felénk.