Enkele woorden over mij

Enkele woorden over mij

Ik heb al vanaf mijn kinderjaren geprobeerd voldoende aandacht aan de mensen in mijn omgeving te besteden. Ik kwam er al snel achter dat het hen niet alleen helpt, maar ook kalmeert.

Enkele jaren op jonge leeftijd in het buitenland hebben me ook geholpen te beseffen dat niet alleen elk land, maar ook elke persoon uniek is; verschillen kunnen niet door de tegenoverstelling "beter of slechter" uitgedrukt worden.

Na het afstuderen werd mijn carrière door een parallel tussen het menselijke en het zakelijke gevormd. Bijna anderhalf decennium lang doceerde ik literaire, taalkundige en zakelijke vakken aan de universiteit. Tijdens en na deze periode heb ik op het gebied van communicatie, operations, HR en financiën, voor kleine en multinationale ondernemingen gewerkt.

Al mijn levens- en werkervaringen komen het beste samen op het gebied van coaching, waar ze echt met elkaar verweven zijn. Ik behaalde een diploma Proactieve Life Coach en Business Coach in het Pro Bona Training Center en dankzij een opleiding van het Besser-Siegmund Instituut werd ik Wingwave-coach. In 2015 nam ik deel aan een Wellness Coach Training georganiseerd door het Amerikaanse UniversalClass Training Center en sloot deze met succes af. In hetzelfde jaar heb ik ook een Hongaarse opleiding tot gastro- en voedingscoach afgerond.

Omdat ik op het werkgebied zelfs twee keer radicaal van koers ben veranderd en al veel mijn klanten heb geholpen op hun carrièrepad, heb ik in 2020 aan de Career Coach opleiding van het Coaching Center deelgenomen, om dit soort steun op zo breed mogelijke basis te kunnen verlenen.

Ik ben lid van de IAC (International Association of Coaching), de Proactive Coaching Group en de Hongaarse Coach-Associatie CoachOK.

Cecilia Bálint

[ terug ]