Martin Wehrle: Csak nem terhes¸ Müller úr?!

Martin Wehrle: Csak nem terhes¸ Müller úr?!
Értékelés:

Cikkszám: KNY25

A5-ös formátum, 290 oldal

Kiadja: ccoach

Fordította: Bálint Cecilia

Martin Wehrle, az ismert német karrier-coach, újabb sikerkönyve egy gondolati kísérlettel próbál előrukkolni. Müller úr, aki egy szakmailag sikeres macsó, egy reggel női testben ébred – s ezek után nőként kell boldogulnia. Munkájában épp úgy, mint a magánéletében.

Vicces és megdöbbentő helyzetekbe keveredik, melyeket eddig, férfiként egész máshogy értékelt. Számos új kihívással kell megbirkóznia, például azzal, hogy értekezleten félbeszakítják, hogy éhes tekintetek igyekeznek áthatolni a ruháján, hogy „aranyom”-nak szólítják, vagy említhetnénk azt is, hogy korábbi énje fizetésének mindössze a felét viszi haza.

A regény feszültségét végig fenntartja az az ötlet, hogy a hősnőt az elbeszélő „Müller úr”-ként emlegeti. A gyakorlatból vett példák és a számadatok révén (a magyar kiadásban magyarországi statisztikákkal kiegészítve), rendkívül életszerű, humoros történet kerekedik ki, melyet frappáns gyakorlati tanácsok tesznek teljessé. Ez egy igazi szórakoztató munkahelyi útmutató, nemcsak nők számára!

Akciós ár: 3 900 Ft helyett 300 Ft
Akció ideje: 2023.02.08 - 2023.04.08
+ Véleményt írok

#1 - Lia Vizsa2021.08.12. 23:04

Minden nő (főleg női vezető) könyvtárában ott a helye ennek a könyvnek!