Martin Wehrle: Csak nem terhes¸ Müller úr?!

Martin Wehrle: Csak nem terhes¸ Müller úr?!
Értékelés:

Cikkszám: KNY25

A5-ös formátum, 290 oldal

Kiadja: ccoach

Fordította: Bálint Cecilia

Martin Wehrle, az ismert német karrier-coach, újabb sikerkönyve egy gondolati kísérlettel próbál előrukkolni. Müller úr, aki egy szakmailag sikeres macsó, egy reggel női testben ébred – s ezek után nőként kell boldogulnia. Munkájában épp úgy, mint a magánéletében.

Vicces és megdöbbentő helyzetekbe keveredik, melyeket eddig, férfiként egész máshogy értékelt. Számos új kihívással kell megbirkóznia, például azzal, hogy értekezleten félbeszakítják, hogy éhes tekintetek igyekeznek áthatolni a ruháján, hogy „aranyom”-nak szólítják, vagy említhetnénk azt is, hogy korábbi énje fizetésének mindössze a felét viszi haza.

A regény feszültségét végig fenntartja az az ötlet, hogy a hősnőt az elbeszélő „Müller úr”-ként emlegeti. A gyakorlatból vett példák és a számadatok révén (a magyar kiadásban magyarországi statisztikákkal kiegészítve), rendkívül életszerű, humoros történet kerekedik ki, melyet frappáns gyakorlati tanácsok tesznek teljessé. Ez egy igazi szórakoztató munkahelyi útmutató, nemcsak nők számára!

Ár: 3 900 Ft
+ Véleményt írok

#1 - Lia Vizsa2021.08.12. 23:04

Minden nő (főleg női vezető) könyvtárában ott a helye ennek a könyvnek!