Termékkategóriák

  • 04
  • 03
  • 02

Anne de Jong: Frappáns coaching – nehéz folyamatok esetén is

Anne de Jong: Frappáns coaching – nehéz folyamatok esetén is
Új
Értékelés:

Cikkszám: KNY40

Ütős beavatkozások bonyolult esetekhez

B5-ös formátum, 240 oldal

2022


Ez a könyv bemutatja, hogyan kezelhetjük a coaching során felmerülő nehezebb eseteket, illetve a számunkra bonyolult coaching-helyzeteket.
Néha egy coaching-folyamat nem megy olyan zökkenőmentesen, mint szeretnénk. Az ügyfél beleragad a viselkedésébe, az együttműködés döcög, vagy nincs is különösebb kedvünk hozzá. Ez vajon kin múlik? És mit tehetünk ilyenkor?
A „Frappáns coaching – nehéz folyamatok esetén is” (inkább) tapasztalt coachoknak szól, akik bizonyos folyamatokat összetettnek élnek meg. Ebből a könyvből megtudhatjuk, miben rejlik ennek a bonyolultságnak az oka. A coach-csal van a probléma, vagy az ügyféllel? A folyamat célkitűzése vagy a szerződéskötés nem volt megfelelő, esetleg rossz szinten folyik a munka, vagy pszichopatológia van a háttérben? Ütős beavatkozásokkal megszüntethetjük a bonyolultságot, kibogozhatjuk az összekuszálódott szálakat. Csakúgy, mint a frappáns sorozat többi kötetében, itt is gyakorlatiasan és világosan, sok valós példával illusztrálva mutatja be a szerző, hogy hogyan lehet ezt jól csinálni.

Ár: 7 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

  E-mail: 0870f0af650582a41d85d61db3c2595f

  1065 Budapest, Révay u. 10.

Hasonló termékek

Jeckel Eszter: Coach-mesék

Jeckel Eszter: Coach-mesék Ár: 5 990 Ft
Új

Martin Wehrle: …

Martin Wehrle: Coaching-kincsesláda Ár: 7 490 Ft