Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#13 - ITT Klub résztvevő2017.05.13. 16:59

Nagyon jó volt a klubdélután, tetszett, végtelenül hasznosnak tartom, nagy dolog ha egy túlsúlyos nő elindul ezen az úton, hogy a lelkével összefüggésbe hozza a túlsúly problémáit.
Meg egy ilyen klubban nem szégyellnek beszélni erről, ez is nagyon klassz lehetőség!

#12 - Anna2017.03.24. 09:40

Fantasztikus élmény volt a Képkártya workshop! Köszönöm!

#11 - Résztvevő a csoportos hétvégén2016.11.21. 21:10

Fantasztikus két napot töltöttünk együtt! Egészen új megvilágításba került az étkezés fontossága, rituáléja, sőt a fogalma is. Nagyon érdekes, hasznos, értékes információkhoz jutottunk kellemes környezetben, jó hangulatban. Bármikor szívesen megismételném...
Köszi Cili!

#10 - Ilon2016.08.06. 16:01

Eddig háromszor voltam, és minden alkalommal olyan útravalót kaptam, ami nagyot lendített problémáim (időgazdálkodás, megfelelési kényszer, priorizálás) megoldásán.

Mindenkinek kötelező jelleggel kellene résztvennie coachingon, persze csakis ilyen fenomenális coachnál!

#9 - jc772016.07.04. 20:07

Ez egyedül nem ment volna! De coach-csal sikerült kézbe venni és rendberakni az életemet! Otthagytam a robotolást, azzal foglalkozom, amit szeretek.Rendezem a magánéletemet, javulnak a kapcsolataim. És ami a legfőbb, sokkal több az önbizalmam, és még egészségesebb is vagyok!

#8 - Felsővezető multinacionális nagyvállalatnál2016.04.01. 11:40

Én mindenkinek csak azt mondom, hogy ez a nő profi!

#7 - Zsuzsa2016.03.23. 22:21

Nem tudtam mibe vágok bele, de nagyon sokat kaptam ezen a remekül előkészített, sok érdekes meglepetést, és helyenként megrázó felismeréseket tartogató másfél napos csoportos foglalkozáson. Olyan kérdéseket jártunk körbe és olyan átgondolásra érdemes témafelvetéseket kaptunk, ill. gyűjtöttünk össze közösen - egymást segítve és támogatva-, amelyek biztosan segítenek majd minket az egyéni célok elérésében. Az önismeretünk mindenesetre mélyült, és szerencsére a csoportdinamika is remekül működött, bár akkor találkoztunk először. Bizonyosan lesz még ebben a körben folytatás, illetve nyomonkövetés. Mindenkinek csak ajánlani tudom, Még egyszer köszönjük!

#6 - V.I.2016.03.23. 22:12

Megkaptam a kinevezésem!!! És sokkal jobban bízom magamban, mióta segítettél felkészülni. Ráadásul rájöttem egy nagy hibámra, ami a legnagyobb probléma köztem és a felettesem között, csak eddig ez sosem körvonalazódott ki ennyire. Felismertem és dolgozom rajta :-)

#5 - Dr. T. Ágnes2016.03.23. 22:05

Szerintem a hétvégi kiscsoportos "testsúly-szeánsz" nagyon jól volt felépítve.

Az a tudat, hogy azt ehetek, amit akarok – csak mértékkel – ez nagyon jó, mert nem arra gondolok egyfolytában, hogy éhen halok, mert ezt sem ehetek, meg azt sem és már másra se tudok gondolni kaján kívül.

A munkahelyi ebéd a legnehezebb. Mert ha lent eszünk, állandóan munkáról beszélünk, és észrevétlenül mindenki belapátol mindent, ami előtte van. Amikor felhozom a kaját, működik, mert akkor csak annyit eszek, amennyi elég.

Egyelőre ennyi és mindent köszi

Ági

#4 - Emese2016.03.05. 16:30

Sokára szántam rá magam, hogy coachhoz forduljak. Majd az egyik ismerősöm ajánlotta Cecíliát így belevágtam. Érdekes volt megtapasztalni, hogy egy biztosnak tűnő elhatározásom a kérdések ill. a coaching során mennyire más megvilágításba kerülnek. Egy zaklatott élethelyzetből sikerült meglátnom a lehetőségeimet és már nem akarom siettetni a változást. Köszönöm!