Könyvek

Matin Wehrle: Csak nem terhes, Müller úr?!

A5-ös formátum, 290 oldal

2016

Kiadja: ccoach

Fordította: Bálint Cecilia

Ára: 3900,- Ft helyett 3360,- Ft

Martin Wehrle, az ismert német karrier-coach, újabb sikerkönyve egy gondolati kísérlettel próbál előrukkolni. Müller úr, aki egy szakmailag sikeres macsó, egy reggel női testben ébred – s ezek után nőként kell boldogulnia. Munkájában épp úgy, mint a magánéletében.

Vicces és megdöbbentő helyzetekbe keveredik, melyeket eddig, férfiként egész máshogy értékelt. Számos új kihívással kell megbirkóznia, például azzal, hogy értekezleten félbeszakítják, hogy éhes tekintetek igyekeznek áthatolni a ruháján, hogy „aranyom”-nak szólítják, vagy említhetnénk azt is, hogy korábbi énje fizetésének mindössze a felét viszi haza.

A regény feszültségét végig fenntartja az az ötlet, hogy a hősnőt az elbeszélő „Müller úr”-ként emlegeti. A gyakorlatból vett példák és a számadatok révén (a magyar kiadásban magyarországi statisztikákkal kiegészítve), rendkívül életszerű, humoros történet kerekedik ki, melyet frappáns gyakorlati tanácsok tesznek teljessé. Ez egy igazi szórakoztató munkahelyi útmutató, nemcsak nők számára!

 


Nagyon szép, egyedi, kézműves, bőr könyvjelzők bevezető áron (1000,- Ft helyett 635,- Ft)!

Coach felirattal, vagy anélkül. Coachoknak, ügyfeleknek, barátoknak, ismerősöknek!

Minden darab más, ezért az aktuális választékot e-mailen lehet egyeztetni.

 

Megrendelhető itt.

 ______________________________________________________________

 

Megjelent az ön-ismeret-terjesztő sorozat első kötete:

Martin Wehrle: Az 500 legjobb coaching-kérdés. Nagy munkatankönyv kezdők és haladók számára, coaching-képességeik fejlesztésére